Returpolicy:

1- Vilken är er returpolicy? Vi erbjuder möjlighet till retur av varor inom 14 dagar efter leverans. Produkten måste vara i originalskick. Varan/varorna får inte ha använts på något sätt. Vi kan inte acceptera returer som inte uppfyller ovanstående krav. Vi erbjuder full återbetalning (artikelpris exklusive original fraktkostnad).

2- Hur returnerar jag min beställning? Kontakta alltid vår kundtjänst på hej@malikatnoor.se innan du skickar tillbaka en vara, oavsett orsak.

3- Är returer gratis? När du returnerar din beställning återbetalar vi hela varans pris exklusive fraktpriset.

4- När får jag mina pengar tillbaka? När varorna har mottagits, kommer du att få din återbetalning (varans pris exklusive originalfraktkostnad). malikatnoor.com kan inte hållas ansvarigt för förlusten av din försändelse under frakten till vårt lager. Vi rekommenderar att du använder en rekommenderad posttjänst för att returnera varor och sparar spårningsuppgifterna.

5- Vart skickar jag min retur? När vi får din begäran om att returnera en vara skickar vi dig ett e-postmeddelande direkt med adressen dit du behöver skicka varorna.

6- Hur lång tid tar det att behandla returer? Vi strävar efter att behandla returer så snabbt som möjligt. Om du initierar en retur gör vi vårt bästa för att svara inom 24 timmar